Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 21 Kasım 2019 - 09:13 Yorum: 0

Eyüpsultan’da ’Çocuk Kitapları Festivali’ne yoğun ilgi

Eyüpsultan'da "Çocuk Kitapları Festivali'ne minikler yoğun ilgi gösterdi. Festivalde konuşan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Dijital çağda...

Eyüpsultan’da ’Çocuk Kitapları Festivali’ne yoğun ilgi

Eyüpsultan'da "Çocuk Kitapları Festivali'ne minikler yoğun ilgi gösterdi. Festivalde konuşan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Dijital çağda sosyal medyanın aktif kullanıldığı dönemde çocukların kitap okumasını, oradan şiir ezberlemesini istiyoruz" dedi.

Eyüpsultan Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü kapsamında ara tatilde çocukların arkadaşlarıyla bir arada olacağı bir festivale imza attı. Zal Mahmut Paşa Külliyesi Kitap Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe minikler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, 70 yayınevi 40'tan fazla yazar imza günü ve söyleşilerle çocuklarla buluştu. Festival'de sanatçı Fatih Koca'nın sahne aldığı tasavvuf musikisi konseri miniklerle beraber gelen ailelerine keyifli anlar yaşattı.

Öte yandan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve beraberindeki heyet Seyfullah Kartal'ın şiir dinletisinin ardından "Dün Bugün Eyüpsultan" sergisini gezdi. Etkinlik kapsamında ünlü çocuk kitapları yazarı Bestami Yazgan kitaplarını çocuklar için imzaladı.

"Kitap ve çocuk birbirine çok güzel yakışıyor"

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nün önemini vurgulayan Başkan Köken, "Bu alan Ramazan ayında bütün etkinliklere ev sahipliği yapıyordu. Biz Ramazanın dışında da bu özelliklerin devam etmesini istiyorduk. Dünya Çocuk Hakları Haftası'na denk getirerek biz de Eyüpsultan Belediyesi olarak Çocuk Kitap Festivali'ne imza attık. Derdimiz dijital çağda sosyal medyanın aktif kullanıldığı dönemde çocukların kitap okumasını, oradan şiir ezberlemesini istiyoruz. Belki merak edip 4 satırda onların yazmasını hayal ettik. O yüzden bu etkinlik bizim için çok önemli. Burası 20 gün cıvıl cıvıl olmasını istiyoruz. Kitap ve çocuk birbirine çok güzel yakışıyor" dedi.

"Haftada 1 kitap bitiriyorum"

Kitap okumayı çok sevdiğini söyleyen Mehmet Beran Özkan, "Öncelikle başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir kitap hediye aldım. Kitap okumayı seviyorum. Haftada 1 kitap bitiriyorum" diye konuştu.

"Kitap okurken içinden maceralar çıkıyor"

Haftada 2-3 kitap bitirdiğini belirten Aylin Asiye Akdağ, "Kitap okumayı çok seviyorum. Kitabın okurken içinden maceralar çıkıyor. Haftada 2-3 kitap bitiriyorum. En çok Kral Şakir kitabını seviyorum" ifadelerini kullandı.

Eyüpsultan’da ’Çocuk Kitapları Festivali’ne yoğun ilgi

Eyüpsultan’da ’Çocuk Kitapları Festivali’ne yoğun ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber