Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 21 Ocak 2018 - 16:13 Yorum: 0

Eyüpsultan’da Özlem Çarşısı hizmete açıldı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Özlem Çarşısı, törenle yeniden hizmete açıldı.

Eyüpsultan’da Özlem Çarşısı hizmete açıldı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Özlem Çarşısı, törenle yeniden hizmete açıldı.

Eyüpsultan Belediyesi, Yeşiltepe Mahallesi'nde faaliyet gösteren Özlem Çarşı'nda başlattığı düzenleme çalışmalarını tamamladı. Yeniden dizayn edilen çarşı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve esnaflar ile vatandaşlar katıldı.

Eyüpsultan Belediyesi Mehteran Takımı'nın konseri ile başlayan açılış töreni konuşmalar ile devam etti. "Burada yeni bir mekanın olması esnafımızın ve hepimizin faydasınadır" diyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Özlem Caddesi özellikle esnafımızın özlemiydi. Kangren olmuş bir meseleydi. Geçmiş yıllardan beri gelen bir sorun vardı. Dolayısıyla söz verdiğimiz gibi bizler bu çarşımızı yaptık. Yer altındaki ve üstündeki bütün çalışmaları yeniledik. Elektriğinden suyuna, kanalizasyonundan doğalgazına kadar bütün sistemler yenilendi. Son derece sağlam ve uzun yıllar hizmet verecek bir yapıya hep birlikte kavuştuk" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber