Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 20 Mayıs 2019 - 22:13 Yorum: 0

Eyüpsultan’da yarış arabaları ile buluşan çocukların unutulmaz anları

Eyüpsultan Belediyesinin Teamart Motorsporları Grubu iş birliği ile düzenlediği etkinlikte Eyüpsultan Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklar, yarış arabalarıyla...

Eyüpsultan’da yarış arabaları ile buluşan çocukların unutulmaz anları

Eyüpsultan Belediyesinin Teamart Motorsporları Grubu iş birliği ile düzenlediği etkinlikte Eyüpsultan Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklar, yarış arabalarıyla buluştu. Yarış arabalarını keşfedip hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar, unutulmaz anlar yaşadı.

Teamart Motorsporları Grubu, Eyüpsultan Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocukları yarış arabalarıyla buluşturup onlara trafik kurallarını öğretmek amacıyla bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Bu sene 4'üncüsü düzenlenen sosyal sorumluluk projesi, Teamart Motorsporları Grubu yöneticilerinin Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'i başkanlık binasında ziyaretiyle başladı. Daha sonra Başkan Köken, ralli pilotu Burcu Çetinkaya ile birlikte Teamart Motorsporları yarış arabalarına binerek Fahri Korutürk Caddesi'ndeki Eyüpsultan Çocuk Esirgeme Kurumuna geldi. Eyüpsultan Belediyesinin de destek verdiği etkinlikte çocuklar unutulmaz anlar yaşadı. Yarış arabalarını keşfedip hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

"Her şey çocuklar için"

Bu tarz projelere devam edeceklerini belirten Eyüpsultan Belediye Başkanı Köken, "Her şey çocuklar için diyoruz. Derneğimiz bir grup çocuk ile bir etkinlik yapıyor. Motor sporlarının özel bir bölümü. Bu çalışmalardan ben de ilk defa haberdar oldum. Haberdar olduğum haftada Ramazan ayında bu etkinliklerine katkıda bulunduk. Onlara teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bunları devam ettireceğiz inşallah" diye konuştu.

Çocukların motivasyonu için bir araya geldiklerini vurgulayan drift pilotu Özar Molla Mehmetoğlu, "Bu sene dördüncü etkinliğimiz. Buradaki çocuklar bizim de çocuklarımız. Buradaki amacımız onlara bu hayatta bir motivasyon sağlayabilmek. Dördüncü sene artık geleneksel hale geldi. Her sene buraya geliyoruz. Amacımız bu çocuklar bizim evlatlarımız, biz onlarla beraberiz, bizden ayrı değiller. Sadece onlara bu hayatta bir motivasyon sağlamak amacıyla buradayız. Birazdan onlarla sohbet edeceğiz. Arabalar üzerine konuşacağız. Eyüpsultan Belediyesi bize her yıl destek veriyor. Başkanımız da bize bu yıl destek verdi, hatta kendisi de burada çocuklarla beraber vakit geçiriyor. Hiçbir zaman bizden desteklerini esirgemediler. Onlara buradan Teamart ve Türkiye Motor Sporları, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) adına teşekkür ediyoruz" dedi.

"Hayat paylaşınca güzel, onlar hepimizin çocukları"

Çocukların spora ilgilerinden bahseden ralli pilotu Burcu Çetinkaya, "Biz Teamart adına 5 pilot ile çalışan en organize takımız diyebilirim. Ben de bu sene Teamart ile yarışmaya başladım. Drift yarışlarının yanı sıra çocuklarımızın bu spora olan ilgisini biliyoruz. Biz Eyüp Çocuk Yardım Derneğine geldik. İftarımızı çocuklarla birlikte açacağız. Onlar hepimizin çocukları, yarış otomobillerini buraya getirip başkanımızın katkılarıyla birlikte buluştuk. Çocuklar ile hem otomobiller hakkında konuştuk. Onların meraklarını giderip hep birlikte iftar açacağız. Hayat paylaşınca güzel, onlar hepimizin çocukları" şeklinde konuştu.

Eyüpsultan’da yarış arabaları ile buluşan çocukların unutulmaz anları

Eyüpsultan’da yarış arabaları ile buluşan çocukların unutulmaz anları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber