Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı
Sami Er
Türkiye 23 Nisan 2018 - 12:13 Yorum: 0

Eyüpsultan’da yaşlı vatandaşlara nefes alabilecekleri yeni mekan geliyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandırdığı bir programda, yaşlı vatandaşlara yönelik...

Eyüpsultan’da yaşlı vatandaşlara nefes alabilecekleri yeni mekan geliyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandırdığı bir programda, yaşlı vatandaşlara yönelik bir kafe yapılması projesinin olduğunu söyledi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, sosyal medyada vatandaşların sorularını cevapladı. Başkan Aydın, yaşlı vatandaşlara bir kafe yapma projelerinin olduğunu söyleyerek, "Böyle bir düşüncemiz var. İnşallah Sultan Center arkasındaki parkımıza yaşlılar için kafe projemiz var. Çok kısa sürede başlayıp bitireceğiz. Orada sadece yaşlılarımızın ya da gönlü genç olanların, fiziksel yaşlı olanların ağırlanacağı, ikramlarımızın olacağı, sohbetli müzikli, okuyacakları bir ortam oluşturacağız. Eyüpsultan Merkez'de böyle bir projemiz var inşallah"Canlı yayında ayrıca, yapılan ve yapılacak olan asfalt çalışmaları da gündeme geldi. Eyüpsultan Belediyesi'nin bu konuda rekor kırdığının altını çizen Başkan Remzi Aydın, şöyle devam etti:

"2017 yılında biz Eyüpsultan Belediyesi olarak rekor kırdık. 250 bin ton asfalt döktük. Tabi İstanbul Büyükşehir belediyemiz ile birlikte. Büyükşehir belediyemiz de asfalt döküyor. Biz de döküyoruz. Hem bizim hem büyükşehir belediyemizin toplam döktüğü asfalt 250 bin ton civarı. Bu çok büyük bir rakam. Rekor kırdık. İnşallah biz bu sene de aynı miktarları hedefliyoruz. İstiyoruz ki ilçemizin hiçbir yerinde çukur, bozuk ve asfaltlanmamış yol kalmasın. Tabi maalesef ne kadar planlı, koordineli hareket etsek de, bizim dışımızdaki kurumların kazma çalışmaları, kesmeleri oluyor.Bunu engellemeye çalışıyoruz. Esas itibariyle ilçemizin ana arterlerini çok ciddi bir şekilde toparladık. Yavaş yavaş ara sokaklara ve yan yollara girmeye başlıyoruz. Bu sene çok ciddi bir şekilde asfaltlama çalışması yapacağız. Bu konuda oldukça iyi noktalara geldiğimizi söyleyebilirim gerçekten."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber