Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ağustos 2022 - 12:13 Yorum: 0

Eyüpsultanlı sporcu Yunus Dursun Milli takım kampına katıldı

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Yunus Dursun, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda "Makaralı Yay 13-14 Erkek Kategorisi'nde Türkiye 2.'si...

Eyüpsultanlı sporcu Yunus Dursun Milli takım kampına katıldı

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Yunus Dursun, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda "Makaralı Yay 13-14 Erkek Kategorisi'nde Türkiye 2.'si olarak Milli takım kampına katıldı.

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü sporcuları katıldıkları her müsabakada birbiri ardına başarıya imza atıyor. Son olarak, Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü Okçuluk Takımı, 03 Ağustos 2022 - 07 Ağustos 2022 tarihleri arasında İstanbul Okçular Vakfı Okçuluk Tesislerinde gerçekleşen 2022 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na katıldı.

Şampiyonada Yunus Dursun "Makaralı Yay 13-14 Erkek Kategorisi'nde Türkiye 2.'si oldu. Genç sporcu bu başarısının ardından Milli takım kampına katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber