Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Eylül 2016 - 12:48 Yorum: 0

Eyüp’te kurban satış ve kesim alanları temizleniyor

Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Başkan Remzi Aydın'ın talimatıyla Kurban Bayramı'nda ilçe genelinde kurulan 7 ayrı noktadaki kurban satış...

Eyüp’te kurban satış ve kesim alanları temizleniyor

Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Başkan Remzi Aydın'ın talimatıyla Kurban Bayramı'nda ilçe genelinde kurulan 7 ayrı noktadaki kurban satış ve kesim alanlarını bayram bitmeden temizliyor.

Kurban Bayramı'nda vatandaşların hem kurbanlık ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmesi hem de hijyenik ortamda hayvanlarını kesmelerini sağlamak için, bayramın ilk gününden itibaren temizlik çalışmalarına devam eden Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram sonrası da çalışmalarını sürdürüyor.

Kurban Bayramı'nda çevre ve görüntü kirliliğini önlemek için Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sakatat ve gübre temizliği gerçekleştirdiği kurban satış ve kesim yerlerini ayrıca dezenfekte ederek kireçleme yapıyor. Başkan Remzi Aydın, erken müdahale ile olası larva ve sineklenme probleminin de önüne geçildiğini belirtti.

Eyüp’te kurban satış ve kesim alanları temizleniyor

Eyüp’te kurban satış ve kesim alanları temizleniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber