Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:03 Yorum: 0

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye plaket

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, madde bağımlısı bireylerin hayata tekrar kazandırılmasını için İstanbul Cerahpaşa'da açılan Yeşilay Destek...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye plaket

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, madde bağımlısı bireylerin hayata tekrar kazandırılmasını için İstanbul Cerahpaşa'da açılan Yeşilay Destek Merkezine verdiği desteklerden dolayı Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan plaket aldı.

Yeşilayın bağımlılara ve bağımlı yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal destek vereceği Yeşilay Destek Merkezi (YEDAM) 3. şubesi Eyyübiye ilçesinde açılması planlanıyor. Madde bağımlısı olan bireylerin tekrar hayata kazandırılmasını ve günlük hayatlarını devam ettirirken hayat kalitelerinin yükseltilmesi için açılması planlanan YEDAM'ın açılışına Ekinci, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da katılacağını söyledi.

Cerahpaşa'da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin de destek verdiği YEDAM'ın açılış törenine, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yeşilay ve YEDAM'a destek veren aralarında Rüştü Reçber, eşi Işıl Reçber, sanatçı Muazzez Ersoy, Ece Vahapoğlu, Yeşilay Üyesi Burcu Çetinkaya Bucak'ın da bulunduğu birçok ünlü ile Yeşilay yetkilileri katıldı. YEDAM'ın açılış töreninde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan, Yeşilay'a verdiği desteklerden dolayı plaket alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Eyyübiye ilçesi Şanlıurfa merkez ilçelerinden biri. 370 bin nüfuslu bir ilçe. 200 binde Suriyeli var şu anda. Dolayısıyla 570 bin nüfuslu bir ilçe konumunda. Yaş ortalaması 19,4 olan bir ilçe. Böyle bir ilçede emin olun gençler konusunda yapılacak en güzel faaliyetlerin başında gençleri bu bağımlılıktan kurtarmak geliyor. Bu anlamda çok kutsal bir görev şu anda Yeşilayın yaptığı çalışma ve içerisinde de Eyyübiye Belediyesi olarak bulunmaktan hakikaten haz duyuyoruz. Asım'ın neslini yetiştirmek adına bu projenin çok ciddi bir katkı sağlayacağını biliyor ve bundan sonraki süreçte de herkesin desteğini bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

YEDAM'ın Cerrahpaşa hizmet binasının açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başkan Ekinci'ye duyarlığından dolayı teşekkür etti. Kurtulmuş, Yeşilay adına desteklerinden dolayı Ekinci'ye teşekkür plaketi verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye plaket

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye plaket

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye plaket

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye plaket

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber