Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 17 Şubat 2020 - 15:53 Yorum: 0

Eyyübiye’ye bir yeşil alan daha kazandırılıyor

Saha ziyaretlerine ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesindeki temasları kapsamında mahalleye park ve Millet Kıraathanesi...

Eyyübiye’ye bir yeşil alan daha kazandırılıyor

Saha ziyaretlerine ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesindeki temasları kapsamında mahalleye park ve Millet Kıraathanesi müjdesi verdi.

Saha ziyaretlerine devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesindeki temasları kapsamında vatandaşlara park ve kütüphane müjdesi verdi. Belediye başkan yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte Muradiye Mahallesine giden Kuş, burada Mahalle Muhtarı Dello Alak'la birlikte incelemelerde bulundu. Eyyübiye Belediyesinin mahallede yapmayı planladığı park ve Millet Kıraathanesi yeri için incelemelerde bulunan Kuş, "Hemşerilerim her şeyin en güzeline layık. Biz de onlar için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Eyyübiye'de tüm mahallelerimizi bir bir geziyoruz, karış karış ne var ne yok diye eksiklikleri tespit ediyoruz. Bulduğumuz boş alanları değerlendireceğimizi ifade etmiştik. Burada çok güzel bir alan tespit ettik ve talimatı verdik. İnşallah Muradiye Mahallemize modern bir millet kıraathanesi kazandıracağız. Yanında çok güzel bir park olacak" ifadelerini kulandı.

Eyyübiye’ye bir yeşil alan daha kazandırılıyor

Eyyübiye’ye bir yeşil alan daha kazandırılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber