Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

Ezine Belediye meclisinin olağan toplantısı

 ÇANAKKALE (AA) - Ezine Belediye meclisinin Mart ayı olağan toplantısı yapıldı.Belediye Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu'nun katılımıyla yapılan toplantıya, meclis üyeleri Salih...

Ezine Belediye meclisinin olağan toplantısı

 

ÇANAKKALE (AA) - Ezine Belediye meclisinin Mart ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu'nun katılımıyla yapılan toplantıya, meclis üyeleri Salih Özten, Ali Altan, Mustafa Çetin, Hakan Üner, Ramazan Kocaöz, Hikmet Özcan, Bürkan Ercan, Ferdi Sayın, Erdinç Ceyhan ve Figen Demir katıldı.

Toplantıda, belediyenin yasa hükümleri çerçevesinde yetkili sendika ile Sosyal Denge Sözleşmesi yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi, belediye alacakları denetim komisyon raporu, ilan, reklam, vergi yönetmeliği ile ilgili komisyon raporu, otogar yönetmeliği ile ilgili komisyon raporu, ilçede yapılacak olan içme suyu şebekesi ile ilgili her türlü işlemi yapmak için belediye başkanına yetki verilmesi konusu karara bağlandı.

Ayrıca, belediye ve mücavir alan sınırları içinde yapılması planlanan imar planı çalışmaları için İller Bankası Anonim Şirketine yetki verilmesi ile imar planı tadilatları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber