Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Ezine Belediyesi ile Altıeylül Belediyesi kardeş kent oldu

 ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Ezine Belediyesi ile Balıkesir'in Altıeylül Belediyesi kardeş kent oldu.Ezine Belediyesinde düzenlenen törene, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu,...

Ezine Belediyesi ile Altıeylül Belediyesi kardeş kent oldu

 

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Ezine Belediyesi ile Balıkesir'in Altıeylül Belediyesi kardeş kent oldu.

Ezine Belediyesinde düzenlenen törene, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray ile belediye meclis üyeleri katılı.

Başkan Kafaoğlu, daha önce Bosna Hersek'in Maglaj şehri ve İstanbul Ümraniye Belediyesi ile üçüncü olarak da Ezine Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladıklarını söyledi.

Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ise, Altıeylül Belediyesi'nin kendilerini çok sıcak karşıladığını söyledi.

İki belediyenin işbirliğinde ilçede çok güzel işler yapacaklarını belirten Babaoğlu, "Önemli olan kardeş belediye olup, fikir alışverişi yapmak istiyoruz. Kısa zamanda birlikte güzel işler yapacağız" dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu, tören sonrasında Fatih Sultan Mehmet'in tuğrası ile Altıeylül Belediyesi Spor Kulübü'nün formasını Başkan Babaoğlu'na takdim etti.

Babaoğlu da Kafaoğlu'na günün anısına yöresel ürünlerden oluşan sepet hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber