Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 11:18 Yorum: 0

Ezineli terzinin "çiçek" tepkisi

Ezine'de esnaflık yapan bir kişi iş yerinin önünde yetiştirdiği çiçeklerinin çalınmasına dükkanının camına astığı yazıyla tepki gösterdi

Ezineli terzinin 'çiçek' tepkisi

ÇANAKKALE (AA) - Ezine ilçesinde yaşayan bir esnaf, iş yerinin önünde yetiştirdiği çiçeklerinin çalınmasına dükkanının camına astığı yazıyla tepki gösterdi.

İlçede uzun yıllardır terzilik yapan Yahya İşbilen'in bir süre önce iş yerinin önünde yetiştirdiği çiçek saksıları alınmaya başladı. Bugüne kadar 6 saksısı kaybolan İşbilen, iş yerinin camına astığı yazıyla tepkisini dile getirdi.

İşbilen, iş yerinin camına astığı, "Çiçekleri çalan, Şu mübarek günlerde ah alıyorsun. Allah'tan korkun, vicdanın yok mu. Ellerin kırılsın" yazıyla tepkisini gösterdi.  

İşbilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çiçek yetiştirmeye hobi olarak başladığını belirterek, "İşlerimden arta kalan zamanımın çoğunu çiçeklerin bakımıyla geçiriyorum. Bu çiçekler aynı zamanda iş yerime ayrı bir güzellik veriyor" dedi.

Son günlerde henüz kimliği belirlenemeyen kişi yada kişilerin saksılarını aldığını, bu durumun kendisini rahatsız ettiğini dile getiren İşbilen, "Çiçeklerimi alan kişi yada kişilere sesleniyorum. Bu hareketinizden vazgeçin. Çiçeklerimi almayın" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber