Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 15:18 Yorum: 0

F Klavye Uçan Parmaklar Derneği ilk olağan genel kurulu 24 Eylül’de yapılacak

Afyonkarahisar merkezli kurulan ve Türkiye'deki tüm illerde şube temsilcilik açmayı hedefleyen F Klavye Uçan Parmaklar Derneği'nin, ilk olağan genel kurul...

F Klavye Uçan Parmaklar Derneği ilk olağan genel kurulu 24 Eylül’de yapılacak

Afyonkarahisar merkezli kurulan ve Türkiye'deki tüm illerde şube temsilcilik açmayı hedefleyen F Klavye Uçan Parmaklar Derneği'nin, ilk olağan genel kurul toplantısının 24 Eylül'de Afyonkarahisar'daki özel bir kolejin konferans salonunda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Afyonkarahisar'da F Klavye eğitimini ve kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla kurulan Afyonkarahisar F Klavye Platformu'nun kurumsallaşmış şekli olan F Klavye Uçan Parmaklar Derneği, Afyonkarahisar merkezli bir dernek. F Klavye kullanarak dünya rekoru kıran ve dünya şampiyonlukları yaşayan, bankacılık sektörünün yakından tanıdığı Seçkin Köse'nin Kurucu Başkan olduğu F Klavye Uçan Parmaklar Derneği, aynı zamanda F Klavye'nin mucidi, Afyonkarahisarlı merhum İhsan Sıtkı Yener'in de emanetine sahip çıkacak.

F Klavye Uçan Parmaklar Derneği'nin ilk olağan genel kurulu, 24 Eylül Cumartesi günü, saat 14.00'da özel bir kolejin düzenleneceği belirtildi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Köse, "Bir gün herkes F Klavye öğrenecektir. Afyonkarahisarlılar olarak biz bu işi başaracağız. Bir Avrupalı gibi Amerikalı gibi çocuklarımız, okul hayatına başlar başlamaz on parmakla bilgisayarı kullanmaya başlayacaklardır. Türkiye'nin hiçbir yerinde on parmakla F Klavye'de bilgisayarı kullanmayan kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber