Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Aralık 2016 - 15:28 Yorum: 0

Faciadan son anda kurtuldu

IĞDIR (İHA) – Iğdır'da bir kişi, fırtına nedeniyle bir binanın uçan çatısının altında kalmaktan dakikalarla kurtuldu.

Faciadan son anda kurtuldu

IĞDIR (İHA) – Iğdır'da bir kişi, fırtına nedeniyle bir binanın uçan çatısının altında kalmaktan dakikalarla kurtuldu.

Olay, Iğdır'ın Bağlar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin önünde meydana geldi. Ahmet Gül isimli vatandaş arabasını bir iş yerinin önüne park ettikten sonra alışveriş merkezine girdi. Gül'ün alışveriş merkezine girmesinden dakikalar sonra bir binanın çatısı fırtına nedeniyle uçarak aracının üzerine düştü.

Faciadan dakikalarla kurtulduğunu söyleyen Ahmet Gül, "Bazı ihtiyaçlarım için arabayı buraya park ettim. İhtiyaçlarımı almak için alışveriş merkezine girdikten sonra büyük bir gürültü duydum. Gürültüden sonra dışarı çıktığımda bu manzara ile karşılaştım. İş yerinin çatısı fırtınaya daha fazla dayanamadı ve dışarı çıktığımda çatıyı benim arabanın üzerinde gördüm. Bir on dakika geç kalsam veya içinde oturmuş olsam Allah korusun daha kötüde sonuçlana bilirdi" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber