Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 15:13 Yorum: 0

Fadıloğlu Engellilerin Sorunlarını Dinledi

Biz De Varız Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Tunç, "Engelliler Haftası" dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret...

Fadıloğlu Engellilerin Sorunlarını Dinledi

Biz De Varız Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Tunç, "Engelliler Haftası" dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, engellilerin yaşadığı sıkıntılar konuşuldu.

Biz De Varız Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Tunç, "Engelliler Haftası" dolayısıyla makamında ziyaret ettiği Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na engellilerin yaşadığı sıkıntıları anlattı. Engellilerin toplumda yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak adına Şehitkamil Belediyesi'nin önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade eden İsmail Tunç, Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm engellilerin Engelliler Haftası'nı kutladı. Fadıloğlu, "Tüm engellilerin Engelliler Haftası'nı yürekten kutluyorum. Bu tür özel günlerin yalnızca bir gün olarak kutlanmaması gerekiyor. Bunun gerçek manada yaşanması lazım. Anneler Günü'nde, Babalar Günü'nde olduğu gibi engellilerimizle ilgili olarak da bir gün anmak çözüm değildir. Engelliler Haftası münasebetiyle bizi ziyarete gelen İsmail Bey'e teşekkür ediyorum. Kendisinin bugün bizi ziyaret etmesi bizim için büyük bir şeref. Ben, özellikle engellilerin hakkında farkındalığı arttırmak adına yaptığı çalışmalardan dolayı İsmail Bey'e çok teşekkür ediyorum. Engellilerin sorunlarını gündeme taşıyarak önemli bir çalışma yürütüyor. İdareciler olarak engelli engelsiz tüm vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Sağlık, huzur dolu nice mutlu yılları birlikte yaşamak dileğiyle İsmail Bey'in şahsında tüm engelli kardeşlerimizin Engelliler Haftası'nı yürekten kutluyorum" dedi.

BAŞKANIMIZ BİZİ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Biz De Varız Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Tunç, özellikle son 8-10 yıl süresinde Şehitkamil ilçesinin mimarisinde engelliler açısından önemli değişimler yaşandığını söyledi. İsmail Tunç, "Her zaman bardağın dolu tarafına bakıyoruz. Dolayısıyla engellilerle ilgili iş yapan, icraat üreten, taş üstüne taş koyan kim varsa biz de kendilerine teşekkür etmek adına, engelliler adına yapılan hizmetleri takdir etmek ve devamının gelmesi adına Sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyarete geldim. Başkanımız, göreve geldiği günden beri bizi hiç yalnız bırakmadı. Her zaman yanımızda oldu. Bunu Gaziantep'te yaşayan engelliler hem görüyor hem de hissediyor. Çünkü bu işler sadece söylemle olmuyor. Hizmet üretmeniz de gerekiyor. Dolayısıyla Gaziantep'te uzun yıllardır yaşayan engelli bir gazeteci olarak bu durumu çok iyi gözlemleyebiliyorum. Gaziantep mimari anlamda çok değişti. Şehitkamil bölgesinde bu yönde çok büyük adımlar atıldı. Bundan 8-10 sene önce durumlar çok daha sıkıntılıydı. Özellikle bizim sürekli gündeme getirdiğimiz mimari engellerin ortadan kaldırılması konusu vardı. Başkanımız göreve gelene kadar kendi adıma söylüyorum Şehitkamil Belediyesi'ne giremiyordum. Ama şu an rahatlıkla 2. katına çıkabiliyoruz. Başkanımız, engelleri ortadan kaldırdı ve kaldırmaya da devam ediyor. Engelliler Haftası dolayısıyla Başkanımıza ziyarete geldik. O da sağ olsun bizi kabul etti. Tüm engelliler adına Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonrası İsmail Tunç ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Fadıloğlu Engellilerin Sorunlarını Dinledi

Fadıloğlu Engellilerin Sorunlarını Dinledi

Fadıloğlu Engellilerin Sorunlarını Dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber