Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

Fadıloğlu kurban kesim yerlerini gezdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediyeye ait Pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi.

Fadıloğlu kurban kesim yerlerini gezdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediyeye ait Pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Ekipleri denetleyen Fadıloğlu, kurban kesen vatandaşlarla bayramlaştı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci ve daire Müdürleriyle birlikte Belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Fadıloğlu, bölge insanının bayramını kutladı. Daha önce alınan tedbirlerin işleyişini ve sıkıntıları yerinde görmek için kesim yerlerini gezdiğini belirten Fadıloğlu, "Bayramın birinci günü kurban kesim yerlerinde vatandaşlarımızı ziyaret ederek, bayramlarını kutluyoruz. Tabi amacımız daha iyi hizmet verebilmek. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kurban kesim yerlerini her yıl daha iyi duruma getirmek adına hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyoruz. Şuan 10 farklı uzay çatılı Pazar yerinde bu hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Tabi gönül ister ki daha iyi ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet sunalım, ama mevcut Pazar yerlerinde o imkanları sunmak mümkün değil. Bu şartlar altında hijyen ortamını sağlayabilecek adına ve vatandaşlarımızın huzur içerisinde ibadetlerini yerine getirmesi adına ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Ben burada görev alan tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bayramın birinci günün de milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hizmetin mesaisi yoktur. Mesai mevhumu olmadan milletimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Her gün hizmet kalitesini daha da yukarılara taşımaya çalışıyoruz. Ben bu vesileyle tüm hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Allah yapmış oldukları kurban ibadetlerini izzeti dergahında kabulü makbul eylesin diyorum" dedi.

Vatandaşlardan Fadıloğlu'na teşekkür

Verilen hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise, "Şehitkamil Belediyemizin vermiş olduğu hizmetlerden memnunuz. Şehitkamil Belediyemizin bu Pazar yerlerini kurban kesim yeri olarak temin etmesiyle birlikte temiz bir ortamda kurbanımızı kesiyoruz. Belediyemiz tarafından, çay ve kek, ikramı da yapılıyor. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bugünde bizleri kesim yerlerinde ziyaret ederek, bayramımızı kutladı ve kurban kesimlerini yerinde inceledi. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine yapmış olduğu bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber