Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Haziran 2016 - 12:23 Yorum: 0

Fadıloğlu Sorunları Milletvekili Candemir Çelik İle Dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte evlerinde ziyaret ettikleri ailelerin sorunlarını...

Fadıloğlu Sorunları Milletvekili Candemir Çelik İle Dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte evlerinde ziyaret ettikleri ailelerin sorunlarını dinledi. Fadıloğlu ile Milletvekili Candemir Çelik, sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaların yürütüleceği sözünü verdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da kapı kapı dolaşarak aile ziyaretlerine devam ediyor. Fadıloğlu'nun ihtiyaç sahibi aile ziyaretine AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik de eşlik etti. Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte ailelerin sorunlarına kulak veren Fadıloğlu, sorunları çözmek adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini dile getirdi. Evlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik'i ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden aileler, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Allah, büyüklerimize sağlıklı, sıhhatli uzun ömür yaşamayı nasip etsin. Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Sayın Milletvekilimiz Canan Candemir Çelik'e teşekkür ediyorum. Yoğun programına rağmen ziyaretlerimize eşlik etti. Devletimizin verdiği imkanlarla yaşlılarımız belirli noktada imkan sahibi oluyor. Diğer taraftan eksik kalan tarafları yerel yönetimler olarak bizler yapmaya çalışıyoruz. Gıda Bankası, Vefa Hizmeti Projemiz vasıtasıyla yaşlılarımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Allah, büyüklerimizin duasını üzerimizden eksik etmesin" dedi.

Ziyarette konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, "Ramazan ayının bereketini hep beraber yaşamak istiyoruz. Çok kıymetli teyzelerimiz ve amcalarımızla beraber olalım istiyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde yapılan hizmetlerin, AK Parti belediyelerinin yaptığı hizmetlerin yerine ulaştığını görmekten duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Biz her zaman halkın içerisinde olan, halktan gelen mesajı yüreğinde hisseden bir teşkilatın, ekibin hizmetkarlarıyız. Rabbim, inşallah bu rahmet ve bereket ayından Ramazan Bayramı'na ulaşmayı nasip etsin. Allah, yaşlılarımıza uzun ömürler versin. Dualarını üzerimizden eksik etmesinler. Onların dualarıyla bizler çok daha iyi olacağız" diye konuştu.

Fadıloğlu Sorunları Milletvekili Candemir Çelik İle Dinledi

Fadıloğlu Sorunları Milletvekili Candemir Çelik İle Dinledi

Fadıloğlu Sorunları Milletvekili Candemir Çelik İle Dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber