Fahrettin Altun: “Türkiye’yi çok daha ileri bir noktaya taşımaya kararlıyız”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, korona virüs salgınına rağmen hukuk ve ekonomi alanında güçlü reformların hazırlığını yaparak Türkiye'yi daha ileri bir noktaya taşımakta kararlı olduklarını belirtti.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ifadeleri kullandı:
"Tüm dünyayı siyasi, ekonomik ve sosyal anlamda olumsuz yönde etkileyen korona virüs salgınına rağmen hukuk ve ekonomi alanlarında güçlü reformların hazırlığını yaparak Türkiye'yi çok daha ileri bir noktaya taşımaya kararlıyız. Ülkemize üst düzey uluslararası yatırım çekmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz. İki gün önce gerçekleştirilen Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 6. Toplantısı bunun somut ve başarılı bir örneğidir. Ülkemizin ekonomisine olan güvenin tescili niteliğinde olan söz konusu ikili anlaşmaları, daha birçok uluslararası yatırımcıyla devam ettirmeye ve mandacı zihniyete teslim olmadan ekonomimizi ve ülkemizi daha da büyütmeye kararlıyız."

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.




Çam kozalaklarını sanat eserine dönüştürüyor
Malatya Doğa Ve hayvanlar için el ele Derneği, ile Malatya doğa koruma m
Yeşilçam'ın yakışıklı jönü, şimdi böyle yaşıyor
Hatalı basım 50 TL'yi 50 bin TL'ye satışa çıkardı
Evinde düşerek fenalaştığı iddia edilen şahıs hayatını kaybetti
Kısıtlamayı ihlal edip polisten kaçtılar, yakalanınca da 10 bin TL ceza yediler
Adana’nın Seyhan İlçesi Akkapı mahallesinde bulunan bir mobilya atölyesinde yangın çıktı. Alevler tüm atölyeyi sararken üst katında bulunan iki eve de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor.
Yaşlı adam 30 yıllık hayat arkadaşını tüm mücadelesine rağmen kurtaramadı
Tel : 0850 532 69 51
