Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Haziran 2016 - 17:23 Yorum: 0

Fahri Başkan Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor’un Borcunun 45 Milyon Lirayı Bulacağını Açıkladı

Şanlıurfaspor'un bugün yapılan kongresinde başkanlığa İsmail Bağıban'ın seçilmesinin ardından bir açıklama yapan ve kulübün fahri başkanı seçilen...

Fahri Başkan Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor’un Borcunun 45 Milyon Lirayı Bulacağını Açıkladı

Şanlıurfaspor'un bugün yapılan kongresinde başkanlığa İsmail Bağıban'ın seçilmesinin ardından bir açıklama yapan ve kulübün fahri başkanı seçilen Mehmet Ekinci, kulübün 38 buçuk milyon olan toplam borcunun faiziyle birlikte yaklaşık 45 milyon lirayı bulacağını belirtti.

"YÖNETİMİ OLUŞTURMAK İÇİN HERKESLE GÖRÜŞTÜK"

Güzel bir kongre süreci yaşadıklarını ve listeden de anlaşılacağı gibi Şanlıurfaspor'a duyarlı, sporu bilen, eski, yeni demeden, uzak, yakın demeden herkesi kucaklayan bir liste yaptıklarını söyleyen kulübün fahri başkanı ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Bu listeyle bir takım oluşturduk. Önce yönetim olarak bir takım olmak gerekiyor. Ondan sonra futbol takımını ancak bir takım haline getirebiliriz. Yöneticiler olarak bir takım kuruldu ve bundan sonraki süreçten sonra da inşallah bu yöneticilerin oluşturacağı takımla, işi bilenlerin oluşturacağı takımla da Şanlıurfaspor daha güzel yerlere gelecektir. Evet isim isim üzerinde durduk. Herkesin görüşlerine başvurduk. Eski yöneticiler, yeni yöneticiler, spor yazarları, delegeler, bu anlamda herkesle bir araya geldik, herkesle görüştük ve buradan çıkan sonuçla bu liste oluştu. Dolayısıyla ben bu listenin başarılı olacağına inanıyorum. Delegelerin teklifiyle fahri başkanlık görevi de verildi. Tabi sorumluluğumuz daha da arttı. Dolayısıyla bir fahri başkan olarak da Şanlıurfasporumuzun her zaman yanında olacağız. Süreci yönetmeye devam edeceğiz. Bir diğer husus da onursal başkanımızın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olması bizim gücümüze güç katıyor. Bir başka gücümüz de önceki başkanımız Fethi Şimşek'in de şu anda yanımızda olması. Bundan sonra da maddi ve manevi olarak desteğini beyan etmesi bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıdır" dedi.

"ŞANLIURFASPOR'UN BORCU 45 MİLYON LİRAYI BULACAK"

Şanlıurfaspor'un 38 buçuk milyon olan borcunun faizi ve başka nedenlerle 45 milyon lirayı bulacağını söyleyen Ekinci, "Borçları bitirmedik. Sadece doğru başlangıç adına başlamak gerekiyor. Bizim bu sloganımızdır. Seçimde de kullandığımız bir slogan. Bunun için bazı borçların silinmesi gerekiyordu. Eski yönetici arkadaşlarım bu anlamda, yakın bir şekilde sahip çıkmaları, alacaklarını silmeleri bundan sonraki süreçte de başarıya ulaşacağımızı gösteriyor. Şu anda 38 buçuk milyon lira borç ama başkanlar da burada, muhtemelen 45 milyon lira civarında olacaktır çünkü faiz konuları var, başka konular var. Tüm bunları dikkate aldığımız zaman şimdi yönetilebilir olmaktan çıkmış ama bütün Şanlıurfa bir araya geldiğimiz zaman herhalde 2 milyon nüfuslu bir şehir 45 milyon liralık bir borcu da çok büyük görmez diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"ŞANLIURFASPOR'U 500 MİLYON LİRALIK KULÜP HALİNE GETİRMEK ZOR DEĞİL"

Şanlıurfaspor'un eski Başkanı Fethi Şimşek ise her zaman Şanlıurfaspor'un arkasında olacağını belirterek, "Kalben bu yönetimin başarılı olacağına dua edeceğime, destek olacağıma, yanlarında bulunarak da Şanlıurfaspor'un belki de kongre tarihinde nadir olaylardan birisi yaşanıyor. Eski bir başkan, yeni bir başkanın yanında ve el ele, kol kola, gönül gönüle, Şanlıurfa'nın erdemliliğinin iyi bir aşama kaydettiğinin göstergesidir. Ben başkanıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün bir devir teslimdir. Şanlıurfaspor gerçekten büyük bir markadır, Şanlıurfa büyük bir şehirdir. Benim 4 yıl yaptığım başkanlığı şerefi bana yeter de artar. Ben başkanım buradayken, onursal başkanıma da aynı şeyi söylüyorum, çok güçlü ellere ihtiyaç var. Bu bir şaka değil. Gerçekten hem bizim ligimiz hem de Süper Lig ateşten gömlek. Çok güçlü kulüpler var. Bizim bu güçlü kulüpler arasında yerimizi almamız gerekiyor. Memleketin barışı ve birliği açısından almamız gerekiyor. Belirli bir güç olmadan da bunun olması çok zor. Benim bütün temennim, başkanımdan da ricam, onursal başkanımdan da, Büyükşehir belediye başkanımdan da ricam benim hayal ettiğim ama yapamadığım bu kulübün en az 500 milyon liralık bir kulüp haline getirilmesi" ifadelerini kullanarak bunu başarmanın zor olmadığı dile getirdi.

Fahri Başkan Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor’un Borcunun 45 Milyon Lirayı Bulacağını Açıkladı

Fahri Başkan Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor’un Borcunun 45 Milyon Lirayı Bulacağını Açıkladı

Fahri Başkan Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor’un Borcunun 45 Milyon Lirayı Bulacağını Açıkladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber