Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 15:03 Yorum: 0

Faik Baysal Kütüphanesi’nde ‘Vicdan Sızlar’ isimli eser konuşulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, 23 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek "Vicdan Sızlar" kitabının söyleşi ve imza günü...

Faik Baysal Kütüphanesi’nde ‘Vicdan Sızlar’ isimli eser konuşulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, 23 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek "Vicdan Sızlar" kitabının söyleşi ve imza günü programı ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri, 23 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek "Vicdan Sızlar" kitabının söyleşi ve imza günü programı ile devam edecek. Yazar Güray Süngü'nün kaleme aldığı Vicdan Sızlar isimli eser iki farklı yerde konuşulacak. İlk olarak saat 14.00'da Ali Dilmen Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya gelecek olan Süngü, saat 18.00'da Faik Baysal Kütüphanesi'nde kültür sanat dostları ile buluşacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Yazar Güray Süngü'nün Vicdan Sızlar kitabının konuşulacağı söyleşi ve imza günü etkinliğimize tüm kültür sanat dostları davetlidir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber