Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:33 Yorum: 0

Falezlere Doğal Dokuyu Koruma Şartlı İzin

Muratpaşa Belediyesi, falezlerde ücretsiz halk plajı çalışmalarına start veriyor.

Falezlere Doğal Dokuyu Koruma Şartlı İzin

Muratpaşa Belediyesi, falezlerde ücretsiz halk plajı çalışmalarına start veriyor.

Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu, Muratpaşa Belediyesi'nin, vatandaşların falezlerden denize güvenle inişini sağlayacak iyileştirme projesine onay verdi. Muratpaşa Belediyesi, onayın ardından, Lara Balıkevi, Manavoğlu Parkı Movida Beach, Engelsiz Kafe önü ve Konserve Koyu Delfino Otel önünde ücretsiz halk plajı çalışmalara start verdi. Mevcutta kullanılan ve can güvenliğini tehdit eden merdivenlerle, güneşlenme platformları, doğal dokuya zarar vermeden, uygun malzeme ile yapılacak.

Çalışmaların en kısa süre içinde başlayacağı müjdesini veren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Komşularımızın, falezlerden güvenle denize ulaştırmayı hedefliyorduk. Doğal dokuya zarar vermeden, vatandaşlarımızın falezlerden denize güvenle ulaşmalarını sağlamak için söz vermiştik. Projemize onay veren Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu'na teşekkür ediyorum. Sözümüzü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır bekleyen komşularımız, falezlerden denize, güvenle inip, ücretsiz halk plajlarından yararlanabilecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber