Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Nisan 2021 - 14:44 Yorum: 0

Fanatik Adana Demirsporlu Vali’ye Ordulu esnaftan forma isteği

Sıkı bir Adana Demirspor taraftarı olan ve fırsat buldukça Mavi Şimşekler'in maçını kaçırmayan Ordu Valisi Tuncay Sonel, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlardan...

Fanatik Adana Demirsporlu Vali’ye Ordulu esnaftan forma isteği

Sıkı bir Adana Demirspor taraftarı olan ve fırsat buldukça Mavi Şimşekler'in maçını kaçırmayan Ordu Valisi Tuncay Sonel, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlardan forma talebi almaya başladı.

Tam kapanma başlamadan bir gün önce yatırım ve incelemeleri yerinde görmek amacıyla Aybastı ilçesine ziyarette bulunan Vali Sonel, Kaymakamlık, Emniyet, Jandarma, hastane ve Belediyenin ardından esnafı ziyaret etti.

Esnaf ile sohbet eden, bol ve bereketli kazanç dileğinde bulunan Vali Sonel, Fatih Ebrem adlı esnafın işyerini ziyaretinde ilginç bir talep ile karşılaştı. "Sırf sizin için 1. Lig'de Adana Demirspor'u destekliyorum" diyen esnaf Fatih Ebrem, Mavi Şimşekler'in bir formasını istedi. Vali Sonel, bu isteği geri çevirmeyerek en kısa sürede yerine getirme sözünü verdi.

Bazı esnaflardan çeşitli gıda ürünleri satın alan Vali Sonel, satın aldığı gıda ürünlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve çocuklara dağıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber