Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Faslı öğrencilere liderlik eğitimi

Türkiye’deki üniversitelerde eğitim gören Faslı 65 öğrenci, Mersin'de "Uluslararası Liderlik Becerileri Eğitimi" almaya başladı

Faslı öğrencilere liderlik eğitimi

MERSİN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında, Türkiye’deki üniversitelerde eğitim gören Faslı 65 öğrenci, "Uluslararası Liderlik Becerileri Eğitimi” almaya başladı.

 Silifke ilçesindeki 23 Nisan Kamp Eğitim Merkezi'nde toplanan öğrenciler, 29 Mart'a kadar sürecek program kapsamında "liderlik becerileri", "yeni Türkiye vizyonu", "Anadolu liderlik modeli", "kültürler arası iletişim becerileri", "liderlik ve liderlik özellikleri" konularında eğitim alacak.

Kamp Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Acar, eğitime katılan öğrencilerin, kentin kültürel ve tarihi mekanlarına yönelik gezi, Türkiye-Fas kültür gecesi, Türkiye-Fas futbol dostluk maçı gibi organizasyonlarla dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirileceğini kaydetti.

ETİKETLER: Fas , öğrenci , eğitim , Mersin , silifke
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber