Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 28 Ağustos 2016 - 14:43 Yorum: 0

Fatih Çetinkaya: “30 Ağustos Türk’ün ölümsüz bir abidesidir”

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşu ile taçlanan zaferler ayı Ağustos'ta ecdatla bir kere daha...

Fatih Çetinkaya: “30 Ağustos Türk’ün ölümsüz bir abidesidir”

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşu ile taçlanan zaferler ayı Ağustos'ta ecdatla bir kere daha gurur duyduklarını söyledi.

MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşu ile taçlanan zaferler ayında, Türk milletinin ecdadıyla bir kere daha gurur duyduğunu ve onlara her zaman layık olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Çetinkaya, "26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta noktalanan Büyük Taarruz, Türk'ün kudret ve kahramanlığını tarihe bir kere daha geçiren muazzam bir zaferin adıdır. Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları, aziz milleti ile omuz omuza hürriyet ve istiklal aşığı olduğunu bu büyük mücadelesiyle dünyaya göstermişlerdir" dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyle:

"30 Ağustos Zafer Bayramı'nın bir yıldönümünü daha heyecan ve hayranlıkla kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Mustafa Kemal ve dava arkadaşlarının öncülüğündeki büyük kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlanmıştır. Aziz milletimiz, istiklaline göz dikenlere Dumlupınar'da önemli bir ders vermiştir. İşgale uğrasa da, yoksul düşse de, darda kalsa da Türk milletinin neleri başarabileceği 30 Ağustos 1922'de bir kere daha gösterilmiştir. Cumhuriyetin ilanı ile sonuçlanan bu büyük başarı, Türk'ün kendi topraklarında asla belinin bükülemeyeceğinin ve varlığının yok edilemeyeceğinin ispatı olmuştur."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber