Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Eylül 2020 - 12:39 Yorum: 0

Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nün eski başkanına saldırı kamerada

Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim'in Beylikdüzü'nde bir mekan çıkışında silahlı saldırıya uğradığı anların görüntüleri...

Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nün eski başkanına saldırı kamerada

Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim'in Beylikdüzü'nde bir mekan çıkışında silahlı saldırıya uğradığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim, 12 Eylül Cumartesi günü Beylikdüzü'nde bir mekan çıkışında silahlı saldırıya uğramış ve bacağından yaralanmıştı. Yaşanan saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir şahıs, Ecim arabaya bineceği sırada koşarak yanına geliyor. Zanlı, Ecim'in bacaklarına doğru defalarca ateş ediyor ve olay yerinden kaçıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber