Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 17 Şubat 2017 - 14:28 Yorum: 0

FATİH Projesi Didacta Stuttgart Fuarı’nda tanıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce eğitimde hayata geçirilen "FATİH Projesi", dünyanın en önemli eğitim etkinliklerinden...

FATİH Projesi Didacta Stuttgart Fuarı’nda tanıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce eğitimde hayata geçirilen "FATİH Projesi", dünyanın en önemli eğitim etkinliklerinden Didacta Stuttgart Fuarı'nda tanıtıldı.

Her yıl 14-18 Şubat tarihleri arasında Stuttgart'ta düzenlenen Didacta Fuarı, bu sene "Erken Eğitimde Yenilikler ve Güncel Uygulamalar", "Okul/Üniversite/Mesleki Eğitim" ve "Eğitim Teknolojileri" ana temalarıyla açıldı. Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen çok sayıda ziyaretçi, FATİH Projesi'nin eğitim teknolojileri alanına öncülük eden projelerden birine sahip olduğunu ve bu yönüyle Türkiye'yi takdir ettiklerini dile getirdi. Fuarda yazılım ve içerik firmalarından FATİH Projesi'ne katkı sağlamak için de birçok iş birliği teklifi geldi. 9 holden ve 900 stanttan oluşan fuara öğretmenler, eğitim uzmanları, yazılım ve içerik geliştiricileri ile öğrenciler katılıyor. Fuarda sergi alanının yanı sıra eğitimle ilgili konferanslar ve paneller düzenleniyor. Bin 500'den fazla etkinlik gerçekleştirilerek eğitime dair birçok konunun üzerinde durulması hedefleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber