Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Kasım 2016 - 13:28 Yorum: 0

Fatih Terim, 2. ve 3. Lig kulüpleri ile buluşuyor

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Futbol Buluşmaları'nın kulüpler etabında, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de yer alan kulüplerin başkanları...

Fatih Terim, 2. ve 3. Lig kulüpleri ile buluşuyor

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Futbol Buluşmaları'nın kulüpler etabında, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile bir araya gelecek.

Terim, futbolun geleceği için hazırlanan projeleri aktardığı ve katılımcıların katkısıyla ortaya yeni projeler çıkarmak amacıyla başlattığı Futbol Buluşmaları'nın kulüpler etabında, Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3.Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile bir araya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantı, yarın saat 10.00'da başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber