Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Kasım 2016 - 12:24 Yorum: 0

Fatih Terim: “Daha iyiye nasıl gideriz, bunun için çalışacağız”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig kulüp yöneticileri ile yaptığı toplantıda, "Karşılıklı iyi niyetle eksiklerimizi...

Fatih Terim: “Daha iyiye nasıl gideriz, bunun için çalışacağız”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig kulüp yöneticileri ile yaptığı toplantıda, "Karşılıklı iyi niyetle eksiklerimizi tamamlayarak daha iyiye nasıl gideriz, bunu bulmaya çalışacağız" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Futbol Buluşmaları'nın kulüpler etabında, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya geldi.

Toplantının açılışında konuşan Terim, "Futbol Buluşmaları adı altında yaptığımız toplantıların en önemlilerinden bir tanesi. Teknik, idari ve ekonomik futbolun ana unsuru olan bu 3 konuyu konuşmak için toplanmakta fayda var. Bunu rutin haline getirebiliriz. Sizin yaşadıklarınız, bir kulübü yönetmek, o kulübü en iyi şekilde limana yanaştırma kolay bir şey değil. TFF tarafından bakıldığında da herkesi memnun etmek mümkün değil. Bunu yönetmek büyük bir beceri. Karşılıklı iyi niyetle eksiklerimizi tamamlayarak daha iyiye nasıl gideriz, bunu bulmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yöneticilerin fikirlerine büyük önem verdiklerini söyleyen Terim, "Sizleri dinlemek, fikirlerinizi not almak, kendi fikirlerimizi de ifade etmek istiyoruz. Güzel bir toplantı yapacağımızı düşünüyorum. Görüşleriniz bizim için önemli. Türk futboluna faydalı bir toplantı olacaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber