Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ekim 2018 - 19:28 Yorum: 0

Fatih Terim’den 1 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bursaspor karşısında ligin 8. haftasındaki Antalyaspor maçına göre ilk 11'de değişiklik olarak sakat olan Henry...

Fatih Terim’den 1 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bursaspor karşısında ligin 8. haftasındaki Antalyaspor maçına göre ilk 11'de değişiklik olarak sakat olan Henry Onyekuru'nun Sofiane Feghouli'ye görev verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bursaspor karşısında 11'i bozmadı. Terim, son olarak ligin 8. haftasında deplasmandaki Antalyaspor maçına göre 1 değişlik yaptı. Savunma ve orta sahadaki futbolcularını bozmayan deneyimli teknik adam, hücumda da milli takımdan sakat dönen Henry Onyekuru'nun yerine Sofiane Feghouli'ye şans verdi.

Galatasaray, Bursaspor karşısında, Muslera, Mariano, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Ömer Bayram, Fernando, Badou Ndiaye, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Garry Rodrigues ve Sinan Gümüş ilk 11 ile 3 puan arayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber