Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Temmuz 2022 - 17:23 Yorum: 0

Fatih’te 11 milyonluk hırsızlık kamerada

Fatih'te bir tekstil mağazasına giren hırsızlar, içerisinde 11 milyon TL değerindeki onlarca dolar bulunan çelik kasayı çaldı.

Fatih’te 11 milyonluk hırsızlık kamerada

Fatih'te bir tekstil mağazasına giren hırsızlar, içerisinde 11 milyon TL değerindeki onlarca dolar bulunan çelik kasayı çaldı. Gerçekleşen hırsızlık anı ve hırsızların çelik kasayı güçlükle taşıdığı o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz ay Fatih Laleli'de bulunan bir tekstil mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tekstil mağazasını gözüne kestiren hırsızlar gece saatlerinde araçla iş yerinin önüne geldi. Kapıyı zorlayarak içeriye giren hırsızlar çelik kasayı aramaya başladı. İş yeri içerisindeki masa ve sandalyeleri sağa sola fırlatan hırsızlar daha sonra çelik kapının olduğu alana gitti. Bir süre sonra çelik kasayı taşıyarak geldikleri götürdüler. Daha sonra araçla oradan ayrılan hırsızlar kayıplara karıştı. İş yeri sahibinin sabah dükkanı açmasıyla fark ettiği olay sonrası büyük şok yaşadı. Durumun polis ekiplerine bildirilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri burada inceleme yaptı.

Hırsızlık anı kamerada

Gece geç saatlerde yaşanan hırsızlık olayı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde içeriye giren hırsızlar iş yerindeki masa ve sandalyeleri sağa sola fırlatıyor. Çelik kasanın olduğu yere giden 2 hırsızın buldukları çelik kasayı arabaya taşıdığı görülüyor. İçerisinde 650 bin dolar olduğu öğrenilen ve piyasa değeri yaklaşık 11 milyon TL olan çelik kasayı çalan hırsızları bulmak için polis ekipleri çevrede inceleme başlattı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber