Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Haziran 2018 - 23:08 Yorum: 0

Fatih’te 3 katlı ev alev alev yandı

Fatih'te 3 katlı bir binanın üst katı ve çatı katı alev alev yandı.

Fatih’te 3 katlı ev alev alev yandı

Fatih'te 3 katlı bir binanın üst katı ve çatı katı alev alev yandı. Çatı ve üst kat yanarken itfaiyenin geçmesi için vatandaşlar seferber oldu.

Yangın, 21.30 sıralarında Fatih Dervişali Mahallesi Kesmekaya Caddesinde bulunan 3 katlı binada çıktı. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden binanın üst katı ve çatı katında yangın çıktı. Yangın kısa sürede üst katı ve çatıyı tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiyenin geçişi için vatandaşlar seferber oldu

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanlış park ve dar sokaklar yüzünden sokağa giriş yapamadı. Bunun üzerine vatandaşlar itfaiyenin geçmesi için seferber oldu. İtfaiyeye yardımcı olmaya çalışan vatandaşların kimisi itfaiye araçlarının geçişine yardımcı olurken bazı vatandaşlar da itfaiyecilerin hortumunu kaldırarak yangının söndürülmesi için yardımcı oldu.

Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber