Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 13 Eylül 2016 - 19:18 Yorum: 0

Fatih’te alev alev yanan bina paniğe yol açtı

Fatih'te 4 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Fatih’te alev alev yanan bina paniğe yol açtı

Fatih'te 4 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangın anı amatör kamera tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 17.00 sıralarında Yedikule Kuyulubakkal Sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. Dört katlı bir apartmanın üçüncü katında henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek çatı katına sıçradı. İki dairenin de alev aldığını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan binaya müdahale ederken, yangın kısa bir süre sonra kontrol altına alındı. Çıkan yangın esnasında her iki dairede kimsenin olmaması olası faciayı önlerken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın tamamen söndürüldü. Yangın sonrası iki daire de büyük çapta maddi hasar gelirken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangının üçüncü katta başladığını gören vatandaşlar dairenin bir anda başladığını ve kısa sürede üst kata sıçradığını belirtirken, alev alev yanan binayı gören bir vatandaş ise o anları cep telefonu ile görüntüledi.

Öte yandan olay yerinde inceleme yapan polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber