Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ekim 2017 - 10:23 Yorum: 0

Fatih’te bir mağazada yapılan indirim izdihama yol açtı

Fatih'te bir mağazada yapılan "Her şey 5 TL" indirimi izdihama neden oldu.

Fatih’te bir mağazada yapılan indirim izdihama yol açtı

Fatih'te bir mağazada yapılan "Her şey 5 TL" indirimi izdihama neden oldu. Aralarında yaşlıların ve çocuklarında bulunduğu çok sayıda vatandaş, mağazanın kapıları açılır açılmaz içeri girmeye çalışınca bazı vatandaş ezilme tehlikesi atlattı.

Fatih'te bir mağazanın yaptığı indirim izdihama neden oldu. Fatih'te bir mağaza her şey 5 TL diye indirim başlattı. İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar da sabah saatlerinden itibaren mağaza önünde beklemeye başladı. Aralarında yaşlı ve çocuklarında bulunduğu kalabalık, mağaza kapısı önünde yoğunluğa yol açtı. Bu arada dükkanın kapısını açmaya çalışan işyeri sahibi vatandaşlardan biraz açılmalarını istedi. Cam kapıların kırılabileceği uyarısında bulunan iş yeri sahibi, izdiham nedeniyle kapıyı güçlükle açabildi.

Kapının açılmasıyla birlikte içeri girmek isteyen vatandaşlar bir biri ile yarıştı. Yaşanan izdihamda bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi atlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber