Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 10 Mayıs 2021 - 12:03 Yorum: 0

Fatih’te drone destekli tam kapanma denetimi yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Fatih'te drone destekli tam kapanma denetimi gerçekleştirdi.

Fatih’te drone destekli tam kapanma denetimi yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Fatih'te drone destekli tam kapanma denetimi gerçekleştirdi. Kurallara uymayan sürücüler drone ile tespit edilirken, trafikteki sürücülerin izin belgeleri kontrol edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarayburnu'nda uygulama noktası kuruldu. Uygulamada drone destekli tam kapanma denetimi yapıldı. Trafikteki kurallara uymayan sürücüler drone ile tespit edildi. Uygulama noktasına çekilen sürücülerin tam kapanmadan muaf olduklarını belirten izin belgeleri kontrol edildi. Trafik, asayiş ve sokağa çıkma kısıtlaması yönünden kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Drone ile yapılan denetimde ekipler tarafından durdurulan İsa Keleş, "İzin belgemiz var. Biz zaten Kültür Bakanlığı'nın işlerini yapıyoruz. Valilik tarafından verilen izin belgemiz var. Bir sorunumuz yok. Drone ile denetimleri gayet yerinde ve mantıklı buluyorum. Tam kapanmaya yönelik fazlasıyla ihlal var" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber