Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Şubat 2019 - 12:13 Yorum: 0

Fatih’te gece kulübünde kurşun yağdıran 2 kişi kıskıvrak yakalandı

İstanbul Fatih'te bir gece kulübüne gelen 2 kişi kurşun yağdırdı. Olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açan 2 saldırgan yapılan operasyonla gözaltına...

Fatih’te gece kulübünde kurşun yağdıran 2 kişi kıskıvrak yakalandı

İstanbul Fatih'te bir gece kulübüne gelen 2 kişi kurşun yağdırdı. Olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açan 2 saldırgan yapılan operasyonla gözaltına alınırken olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırganlardan birinin bir bina içerisinden atlayarak kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, sabah saatlerinde Fatih Katip Kasım Mahallesi Güvenlik Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre (Ö.Ç) ve (P.Y) isimli 2 kişi cadde üzerinde bulunan gece saatlerinde eğlenmek için gece kulübüne geldi. Bu sırada gürültü yapan 2 şahsı bar sahibi tarafından gece kulübünden dışarıya çıkartıldı. Bunu üzerine sinirlenen 2 şahıs dışarıda alkol aldıktan sonra tekrar gece kulübüne gelerek rastgele kurşun yağdırmaya başladı.

Olay yerine gelen polis ekiplerine ateş açtılar

Saldırganların çevreye rastgele ateş açmaya başladığını gören bar çalışanları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen önleyici ekiplerinin çağrılarına kulak asmayan saldırganlar polise silahla açtıktan sonra gece kulübünün yanında bulunan restorana kaçtılar. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve Özel harekat polisleri sevk edildi. Sokağı ve cadde üzerini kapatan polis ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Restoranın arka çıkışından kaçmak için çabalayan saldırganlar polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Saldırganlardan birinin kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde olaya karışan bir şahsın çevredekiler tarafından ikna edilerek bir binanın 1. Katından atladığı görülüyor. Şahsı ikna edenlerden bir kişinin annesi olduğu öğrenilirken çevredekiler tarafından bir sokak arasına saklanan şahıs bir süre burada saklandıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber