Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 16:08 Yorum: 0

Fatsa Belediyespor’dan Kaymakam Yapıcı’ya ziyaret

Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Ayhan Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret ederek takımla ilgili...

Fatsa Belediyespor’dan Kaymakam Yapıcı’ya ziyaret

Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Ayhan Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret ederek takımla ilgili bilgiler verdiler.

Fatsa Belediyespor Kulübü yeni yöneticileri Kaymakam Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret ederek yeni sezon öncesi kendileri için destek istediler. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade eden Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, "Öncelikle bu nazik ziyaretlerden dolayı Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Ayhan Demir ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Bu yıl Fatsa Belediyespor Kulübü'nün emin ellerde olduğunu düşünüyorum. Bu sezon Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediyespor'umuza destek vereceğini söyledi. Bu güzel gelişmeden dolayı çok sevindim. Bu sene rahatım, çünkü Fatsa Belediyespor'un başarılı olacağına inanıyorum. Allah yollarını açık etsin" dedi.

Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret ederek, yeni sezon için önemli mesajlar veren Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Ayhan Demir ise yaptığı açıklamada, "Fatsa Belediyespor Kulübümüzün yeni yönetimiyle birlikte Sayın İlçe Kaymakamımız Mehmet Yapıcı'yı ziyaret ettik. Önümüzde yaklaşan bir sezon var. İnşallah bu sezon çok güzel olacak. Bu sezon Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, Fatsa Kaymakamımız Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan'ın desteği var. Bundan dolayı çok mutluyuz. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Hep beraber çok güzel maçlar izleriz" diye konuştu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Fatsa Belediyespor’dan Kaymakam Yapıcı’ya ziyaret

Fatsa Belediyespor’dan Kaymakam Yapıcı’ya ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber