Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Şubat 2019 - 13:08 Yorum: 0

Fatsa Belediyespor’dan taraftara jest

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Ordu temsilci Fatsa Belediyespor'da yönetim aldığı kararla 17 Şubat Pazar günü oynanacak olan Ankara Adliyespor maçında...

Fatsa Belediyespor’dan taraftara jest

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Ordu temsilci Fatsa Belediyespor'da yönetim aldığı kararla 17 Şubat Pazar günü oynanacak olan Ankara Adliyespor maçında bilet fiyatlarını 1 TL olarak açıkladı.

Fatsa Belediyespor yönetimi Ankara Adliyespor maçı biletlerinin fiyatlarını 1 TL olarak belirledi. Tüm Fatsa Belediyespor sevdalılarını pazar günü oynayacakları maça davet eden Başkan İbrahim Eroğlu, "Çok önemli bir maça çıkacağız. Bizim için kader maçlarından birisidir Ankara Adliyepor maçı. Yeni hocamızla birlikte yükselişe geçeceğimiz bir maçta taraftarlarımızı 90 dakika destek için stada bekliyoruz. Bu maçtan tüm Fatsa'nın desteği ile galip ayrılmak istiyoruz. Yönetim kurulumuzun kararı ile maç biletini 1 TL fiyatlandırdık" dedi.

Fatsa Belediyespor’dan taraftara jest

Fatsa Belediyespor’dan taraftara jest

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber