Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 12:53 Yorum: 0

Fatsa esnafı borcuna sadık

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Fatsa esnafının çok düzgün ticaret yaptığını ve borçlarını geciktirmeden...

Fatsa esnafı borcuna sadık

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Fatsa esnafının çok düzgün ticaret yaptığını ve borçlarını geciktirmeden ödediğini söyledi.

Başkan Ayhan Baş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bizler kullandırdığımız kredileri hep olumlu yerlerde üyelerimize kullandırtıyoruz. Bu anlamda kredi dönüşleri çok iyi seviyelerde. Fatsa esnafımız gerçekten çok düzgün ticaret yapıyor ve borçlarını geciktirmeden ödüyorlar" dedi.

"Göreve geldiğimde kooperatifimizin 5 milyon bir plasmanı vardı, şu an bu rakam 42 milyon TL'yi buldu" bilgisini veren Baş şunları söyledi: "Şoför, sanayi esnafı, madeni eşyalara ve gıda odalarına kayıtlı olan esnaflara kredilerimizi veriyoruz. Geniş çapta çalışmalarımızı yapıyor ve üyelerimizin bir şeylere sahip olmasını için çaba gösteriyoruz. Her anlamda bizlerden kredi alacak sanatkarlarımıza önemli derecede destek veriyoruz. Türkiye'de kooperatif olarak ilk 50'nin içerisindeyiz ve Karadeniz'de bu anlamda birinci sıradayız. Takipte olan sayımız yok denecek kadar az. Bu anlamda bizlerden kredilerini kullanan üyelerimiz olumlu yerlerde yatırımlarını yaptıkları için bu başarıyı yakaladık. Göreve geldiğimde plasmanımızla ilgili hedef koydum rakamlarda ve bu hedefimizin bayağı yukarılarına çıkmak beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı çok sevindirdi. Hedefsiz hiçbir şey olmuyor, bizler hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı yaptığımız için bölgede başarılı bir kooperatif olduk ve Türkiye genelinde sıramızı aldık. İşimizi severek yapıyor ve elimizden geldiği kadar en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Fatsa ilçemiz gerçekten çok güçlü bir esnafa sahip ve ayrıca 7 ilçenin merkezi konumunda yer alıyor. Fatsa esnafı gerçekten çok düzgün ve borçları zamanında ödeyerek ticaretini gerçekleştiriyor. İlk 8 aya bakıldığında 2016 yılı iyi bir yıl ve inşallah bu yılı istediğimiz şekilde tamamlayacağız. Burada birlik ve beraberlik örneğini gösteriyoruz. esnaflarımız, bizlere her konuda gelebilir. Bizlere bu anlamda destek veren TESKOMB genel başkanımıza, bölge başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber