Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Fatsa Okçuluk Kulübü Başkanı Osman Topaloğlu oldu

Ordu'nun Fatsa İlçe Okçuluk Kulübü Başkanlığı'na Osman Topaloğlu getirildi.

Fatsa Okçuluk Kulübü Başkanı Osman Topaloğlu oldu

Ordu'nun Fatsa İlçe Okçuluk Kulübü Başkanlığı'na Osman Topaloğlu getirildi.

Eski Başkan Alparslan Küçükali'nin Fatsa ilçesinden taşınmasını ardından yönetim toplantı yaptı ve kurul sonrası başkanlığa Osman Topaloğlu getirildi. Okçuluk Kulübü'nün faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Başkan Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada, "Alparslan bey ilçeden taşındığı için yönetim kendi aramızda toplandık ve beni başkanlığa uygun gördüler. Federasyonumuzun vermiş olduğu direktifler doğrultusunda sportif faaliyetlerimize devam edeceğiz. Yönetim kurulu yine aynı şekilde devam ediyor. Türkiye Okçuluk Federasyonu başkanını Fatsalı olması nedeniyle bu görevi daha da istekli yapacağız. Kendisini burada temsil ediyoruz. Gençlerimize okçuluğu sevdirmeyi hedefliyoruz ve bu sporu yapmaları için kendilerine en iyi şekilde tanıtımlar yapacağız. Kulüp olarak yarışmalara tekrar katılacağız ve en iyi başarıları kazanmak için kulüp olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Tüm herkesi kulüplerine beklediklerin ifade eden Topaloğlu, "Okçuluk sporu gerçekten çok güzel bir spordur. Bizler Fatsa'da bölgesinde bu sporu yaygılaştırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber