Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Nisan 2015 - 13:08 Yorum: 0

Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının faaliyetleri

İlçede ücretsiz dağıtılacak tekerlekli sandalye ve akülü araç almak için 3 kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi

Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının faaliyetleri

ORDU (AA) - Fatsa Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mustafa Kaynarca, ücretsiz dağıtılacak tekerlekli sandalye ve akülü araç almak için 3 kişinin başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Kaynarca, yaptığı açıklamada, Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği tarafından ücretsiz verilen tekerlekli ve akülü sandalyeyi almak için 3 kişinin başvurmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Engelli vatandaşlar arasında tekerlekli veya akülü sandalyeye sahip olmayan çok az kişi bulunduğunu ifade eden Kaynarca, ihtiyaç sahiplerine her türlü kolaylığı sağladıklarını ifade etti.

Talep olması halinde tekerlekli ve akülü sandalye temin ettiklerini anlatan Kaynarca, "Devletimiz ihtiyaç sahibi ailelere her türlü yardımı yapıyor. Engelli vatandaşlar için de tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği tarafından ücretsiz verilen tekerlekli ve akülü sandalyeyi almak için 3 kişinin başvurması ihtiyacın çok az olduğunun göstergesidir. İhtiyacın az olmasından dolayı mutlu olduk" dedi.

Kaynarca, ihtiyaç sahibi engellileri tekerlekli sandalye ve akülü araç başvurusunda bulanmaya davet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber