Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Fatsa'da 1. Gençlik Şurası

ORDU (AA) - Fatsa Kaymakamlığı tarafından 1. Gençlik Şurası düzenlendi.Fatsa Kültür Sarayı'ndaki programda konuşan Kaymakam Mehmet Yapıcı, gençlere daha iyi bir gelecek hazırlamak, onların...

Fatsa'da 1. Gençlik Şurası

ORDU (AA) - Fatsa Kaymakamlığı tarafından 1. Gençlik Şurası düzenlendi.

Fatsa Kültür Sarayı'ndaki programda konuşan Kaymakam Mehmet Yapıcı, gençlere daha iyi bir gelecek hazırlamak, onların sorunlarını tespit etmek, çözüm önerileri üretmek ve farkındalık yaratmak için şura düzenlediklerini söyledi.

Özgür gençliğin yeni Türkiye’nin kapılarını araladığını anlatan Yapıcı, “Şuramızda, gençlikle ilgili konulara ilişkin durum tespiti yoluyla incelemeler yapılacak, uzun ve orta vadede stratejiler geliştirilerek uygulamadan kaynaklanan sorunlar ve buna ilişkin çözüm önerileri tartışılacak. Hepimizin bildiği gibi gençler şehrimizin, ülkemizin, dünyamızın geleceğidir. Bütün insanlar gibi gençler de okuyor, çalışıyor, seviyor, nefret ediyor, hata yapıyor ve onlar da bütün insanlar gibi problem yaşıyor. Bu durumu göz önünde bulundurarak toplumsal mutabakat noktasında düşünmek gerekiyor” dedi.

Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ise gençlerin sorunlarını tartışarak bir sonuca ulaşmaya çalışacaklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber