Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Eylül 2016 - 13:38 Yorum: 0

Fatsa’da 22 bin 300 öğrenci ders başı yapacak

17 Haziran'da başlayan yaz tatili 19 Eylül'de sona erecek. 19 Eylül'de çalacak ders ziliyle birlikte Fatsa'da 22 bin 300 öğrenci okulda olacak.

Fatsa’da 22 bin 300 öğrenci ders başı yapacak

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 22 bin 300 öğrenci ders başı yapacak.

17 Haziran'da başlayan yaz tatili 19 Eylül'de sona erecek. 19 Eylül'de çalacak ders ziliyle birlikte Fatsa'da 22 bin 300 öğrenci okulda olacak. Yeni eğitim-öğretim yılana tam anlamıyla hazır olduklarını belirten Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "Bu yıl eğitim-öğretim sezonunda bin 600 personelimizle Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizle eğitimimizi gerçekleştireceğiz. Herhangi bir sıkıntımız yoktur. Öğretmen kadromuz tam ve açığımız kesinlikle yoktur. Eğitimi en iyi şekilde ilçemizde vermeye hazırız. Okullarımız teknik ve donanım açısından da hazırdır. Yeni eğitim- öğretim yılımızın Fatsamıza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca yeni sezonda öğrencilerimiz ders kitaplarını 19 Eylül tarihinde hazır bir şekilde sıralarında bulmuş olacaklar. Öğrencilerimiz bu konuda sıkıntı yapmasınlar" dedi.

Fatsa’da 22 bin 300 öğrenci ders başı yapacak

Fatsa’da 22 bin 300 öğrenci ders başı yapacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber