Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 09:03 Yorum: 0

Fatsa’da 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki iftar organizasyonunun 19'.su Fatsa ilçesinde yapıldı.

Fatsa’da 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki iftar organizasyonunun 19'.su Fatsa ilçesinde yapıldı.

Hükümet Konağı Yeni Meydan'da gerçekleşen iftar programına yaklaşık 5 bin Fatsalı vatandaş katıldı. İftar programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, çevre ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz iftar programının düzenlendiği alana şehir merkezinden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh ve belediye meclis üyeleri ile birlikte yürüyerek geldi.

İftar alanının girişinden itibaren vatandaşları selamlayarak kürsünün bulunduğu alana gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a vatandaşlar büyük sevgi gösterilerinde bulundu ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"TERÖRLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz alana gelir gelmez kürsüye çıkarak konuşma yaptı. İftar programına büyük ilgi gösteren Fatsalı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Enver Yılmaz, "Ben biliyorum ki vatandaşlarımız buraya bir öğün yemek yemek için gelmediler her bir vatandaşımız buraya Ramazan ayının manevi havasını yaşamak için geldiler. Vatandaşlarımız buraya birlik ve beraberliğimizi göstermek için geldiler. Bugün hem Ordu olarak hem de Türkiye olarak farklı bir üzüntümüz var. 6 şehidimizden biri Ünye ilçemizden. Bir uzman onbaşı kardeşimiz. Ben Fatsa'ya gelmeden önce Ünye'ye geçerek şehit ailemizi ziyaret ettim ve başsağlığı diledim. Ben Kerim Uzman Onbaşımız ve diğer 5 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum, kederli ailelerine ve tüm sevenlerine sabırlar temenni ediyorum. Biz şehitlerimizin duruşu sayesinde buralarda rahat konuşuruz. Fatsa'dan sesleniyorum, tüm Türkiye'ye o PKK'lıların sonu kazanıncaya kadar, Meclis'te onların uzantısı mahkemelerde hesap verinceye kadar Ordu da Fatsa da Ünye de çok şehitler verebilir. Bu anlamda Türkiye'de terörle mücadeleye Fatsa'dan, Ordu'dan öyle bir güçlü destek verelim ki, tüm Türkiye bunu televizyonlarımız vasıtasıyla duysun" dedi.

"HİZMETLERİMİZ VE YATIRIMLARIMIZ BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK"

Büyükşehir olduktan sonra Ordu'ya çok şeyler kazandırdıklarını belirten Enver Yılmaz, "Asıl bundan sonra yatırımlarımız hizmetlerimiz büyüyerek devam edecek. Yatırımlarımızın çoğu proje aşamasındaydı. Sahildeki Atatürk Parkı'nın projesini Eylül ayında bitirmeye çalışıyoruz, inşaat süresi çok uzun sürmeyecek. Kapalı Pazar Yerimizi Temmuz ayının 20'si itibariyle ihaleye çıkmayı planlıyoruz. Bunun dışında çevre düzenlemelerimiz peyzaj çalışmalarımız, Cumhuriyet Meydanı'na yönelik seçim döneminde açıkladığımız projemiz kentsel dönüşüm alanındaki birtakım sıkıntılarımız vardı. O sıkıntıları Danıştay'a dava açıldığı için bir dönem bekleme durumunda kaldık. Hiç kimse endişe etmesin biz ne söz verdiysek hepsini yapacağız" diye konuştu.

"SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

Cumhuriyet Meydanı ve otogara ilişkin çalışmaların bir takvim süreci olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Biz bu yıl sadece Fatsa ilçemizin ulaşımına ki bunların çoğu mahalle ve köy yolları bunlara 18.5 milyon lira para harcıyoruz. Büyükşehir olmadan önce Fatsa ilçemizin yoluna ilden 3 milyon lira geliyormuş, 3 milyon liradan 18 milyon liraya çıkartılmıştır. Sadece bu yıl su için yaptığımız yatırım 17 milyon lira. Fatsa yoluyla suyuyla yeşiliyle havasıyla inşallah bölgemizin hem cazibe merkezi olacak hem de yerel yönetimler olarak bizler Hüseyin Anlayan başkanımızla, buradaki teşkilattaki arkadaşlarımızla, milletvekili arkadaşlarımızla uyumlu bir şekilde çalışmak suretiyle sorunları söz verdiğimiz gibi gidereceğiz. Bu konuda gayret içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Fatsa’da 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Fatsa’da 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Fatsa’da 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Fatsa’da 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Fatsa’da 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Fatsa’da 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber