Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mayıs 2016 - 18:43 Yorum: 0

Fatsa’da Aşçı Yardımcılığı Kursu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde İŞKUR desteği ile açılan Aşçı Yardımcılığı Kursu kursiyerleri ilçe protokolü...

Fatsa’da Aşçı Yardımcılığı Kursu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde İŞKUR desteği ile açılan Aşçı Yardımcılığı Kursu kursiyerleri ilçe protokolü ve kendilerini istihdam edecek iş yeri sahiplerini ağırladı.

UMEM kapsamında açılan kursta 20 kursiyer eğitimlerini devam ettirirken, kursiyerlerin yüzde 50'si istihdam garantili olarak işe alınacak.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mutfağında gerçekleşen programa Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu başta olmak üzere daire amirleri, öğretmenler ve kursiyerler katıldı. Birbirinden güzel ve özenle hazırlanmış yemekler misafirlere sunulurken, kursiyerlerin yaptıkları yemekler ve tatlılar protokol ve iş yeri sahiplerinden tam not aldı.

Programda bir açıklama yapan Fatsa ilçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu "Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan Aşçı Yardımcılığı Kursu'na katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Sektör temsilcileri de buradaki programa katılarak istihdam edecekleri kişiler iye bir araya geldiler. Okulumuz önemli bir işe imza atıyor" dedi.

Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Aslıhan Temiz ise yaptığı açıklamada "6 ay 896 saat süren kursun sonunda istihdam garantili olarak kursiyerlerimiz iş yerlerinde çalışmaya başlayacaklar. Hafta 40 saat ders veriliyor. Eğiticilerimiz her konuda özverili olarak çalışmalarını kursiyerlere sunuyorlar" diye konuştu.

Program, konuklara kursiyerler tarafından hazırlanan yemek ve tatlıların ikramı ile son buldu.

Fatsa’da Aşçı Yardımcılığı Kursu

Fatsa’da Aşçı Yardımcılığı Kursu

Fatsa’da Aşçı Yardımcılığı Kursu

Fatsa’da Aşçı Yardımcılığı Kursu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber