Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”
Yerel 07 Eylül 2016 - 16:38 Yorum: 0

Fatsa’da bilgilendirme toplantısı

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Fatsa Belediyesi'nce ortaklaşa bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fatsa’da bilgilendirme toplantısı

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Fatsa Belediyesi'nce ortaklaşa bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, OSKİ Genel Müdür yardımcısı Mustafa Özkan, Ulaşım Daire Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Üstün Bol, OSKİ İşletme Daire Başkanı İrfan Gün, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcıları İbrahim Eroğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah uçar, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya ve mahalle muhtarları katıldı.

Bilgilendirme toplantısında ilk konuşmayı Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan gerçekleştirdi. Anlayan, "Büyükşehir olduktan sonra mahallelerimize yapılan yatırımların çok fazlası yapılmaya başlandı. Fatsa'yı bir bütün olarak masaya koyduk ve öncülük hangisinde ise onu yapıyoruz. 2016 yılında Fatsa Belediyesi olarak kırsal ile merkezi ayırarak Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüzü kurduk. Artık ayrı şekilde hizmetler bölgelerine gidecek. Tabi bizler bu yıl için programlarımızı yapmıştık ve hizmetlerimizi gerçekleştirecektik. Fakat ramazan bayramının birinci gününde yaşanılan sel felaketi bizim planlarımızı bozdu ve şu anda halen ekiplerimiz sel bölgelerinde düzeltme çalışmalarını yapıyor. Hizmetlerimizi sırayla gerçekleştireceğiz. Muhtar arkadaşlarımızdan bu konuyla ilgili bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı yaptığı konuşmada, "Büyükşehir olduktan itibaren Ordumuz daha fazla hizmet almaya başladı. Bizler ilimize bütün olarak bakan kişileriz ve her yerine en iyi hizmeti göndermek için çalışıyoruz. İlgili birimlerimiz gece-gündüz çalışıyor. İlimizin her ilçesine giderek oralarda çalışmalarda bulunuyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Sorunları çözülünce onlar da bizler de mutlu oluyoruz" diye konuştu.

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya ise konuşmasında, "79 mahalle muhtarımız burada en iyi hizmeti almak için mahallerinde çalışıyorlar. Aciliyete göre hizmetler mahallerde gerçekleşiyor. Bizlere her konuda yardımcı olunursa, bizler de vatandaşlarla sorun yaşamayız. Planlı bir şekilde hizmet almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantı daha sonra soru-cevap bölümüyle devam etti.

Fatsa’da bilgilendirme toplantısı

Fatsa’da bilgilendirme toplantısı

Fatsa’da bilgilendirme toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber