Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 15:03 Yorum: 0

Fatsa’da eğitime 3 yeni okul

Ordu'nun Fatsa ilçesinde eğitim yatırımları kapsamında 3 okul açılıyor.

Fatsa’da eğitime 3 yeni okul

Ordu'nun Fatsa ilçesinde eğitim yatırımları kapsamında 3 okul açılıyor.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "Eğitimde önemli olan başarılı olmaktır. Bizler de bu başarıyı korumak istiyoruz. İlçemiz her yıl eğitim öğretimde çıta yükseltiyor" dedi.

Bu yıl yeni eğitim öğretim dönemine yeni binalarla eğitime başlayacaklarını belirten Fatsa İlçe Milli eğitim Müdürü Ekrem Cinnoğlu, "İlçemizde yapımı devam eden okular bizlere yeni dönemde teslim ediliyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın annesinin adına yaptırdığı 24 derslikli Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu'nun açılışını bu dönemde yapacağız. Dolunay Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerimiz yeni dönemde bu binada eğitim görecekler. Ayrıca Sanatçı Gülben Ergen öncülüğünde ve Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin katkılarıyla 2 sınıflık bir anaokulu Yalıköy Mahallesi'nde yapılıyor. Bu anaokulunun 11 Ekim'de açılması planladık. Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ek olarak yapılan 24 derslikli ek binanın ve atölyenin açılışı da ekim ayının ortasında yapılacak. Eğitim yatırımları Fatsa'da kaliteli bir eğitim vermemizi daha da yardımcı olacak. Bu yıl başarı da hedeflerimiz çok büyük ve bunu yapabilecek kadroya sahibiz" diye konuştu.

Fatsa İmam Hatip Ortaokulu'nu FETÖ soruşturması kapsamında Milli Eğitime devrolan Dolunay Koleji'ne taşıyacaklarını açıklayan Cinoğlu, "İsmini ise "15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu" olarak değiştirdik. Bu okulumuzu da bu yıl yeni eğitim öğretim döneminde açmış olacağız. Ayrıca aynı soruşturma kapsamında bizlere devrolan dershane binasını ise yurt olarak kullanacağız. Önemli derece de son 5 yılda ilçe olarak çok yol kat ettik ve bu başarıyı ikiye katlayacağız. Fatsa ilçemiz gün geçtikçe göç alan bir ilçe olmasına rağmen eğitim de ki kalitesi de buna bağlı olarak her gün artıyor" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber