Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Ekim 2016 - 12:13 Yorum: 0

Fatsa’da gıda denetimleri

Ordu'nun Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bağlı gıda kontrol görevlileri, kantin, yemekhane, market, lokanta gibi satış ve toplu...

Fatsa’da gıda denetimleri

Ordu'nun Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bağlı gıda kontrol görevlileri, kantin, yemekhane, market, lokanta gibi satış ve toplu tüketim yerlerinde denetimleri sıklaştırdı.

Kontrolleri devamlı yaptıklarını belirten yetkililer, bundan sonra da aynı hassasiyetle denetimlere devam edeceklerini söylediler. Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Geleceğimiz olan öğrencilerin tükettiği gıdaların denetiminin en öncelikli konuların başında geliyor. Bakanlığımız tarafından yürürlüğe konulan "Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği" kapsamında denetimleri sürdürüyoruz" dedi.

İlçedeki fırın ve marketleri de bu kapsamda denetlediklerini belirten Ayaz, "Denetimlerimiz devam ediyor. Halkımızın sağlığına önem veriyoruz ve sık sık denetimleri bu yönde gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Fatsa’da gıda denetimleri

Fatsa’da gıda denetimleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber