Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Fatsa'da polis memurlarına savunma taktikleri eğitimi

ORDU (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2015 yılı hizmet içi eğitim planı çerçevesinde, Fatsa Emniyet Müdürlüğünde görevli 100 polis memuruna savunma taktikleri eğitimi veriliyor.Fatsa...

Fatsa'da polis memurlarına savunma taktikleri eğitimi

ORDU (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2015 yılı hizmet içi eğitim planı çerçevesinde, Fatsa Emniyet Müdürlüğünde görevli 100 polis memuruna savunma taktikleri eğitimi veriliyor.

Fatsa 75. Yıl Spor Salonundaki eğitimlerle ilgili bilgi veren Ordu Emniyet Müdürlüğünde görevli Burak Yılmaz, eğitimler kapsamında polislere yakın savunma taktikleri ve blok etme hareketlerini öğreteceklerini söyledi.

Eğitimlerin 20 kişilik gruplar halinde 5 hafta süreceğini anlatan Yılmaz, "20 kişilik gruplar halinde polis arkadaşlarımızı eğitime aldık. Eğitimler kapsamında 5 haftada 100 polis arkadaş kendini savunmayı ve kimseye zarar vermeden karşı tarafı etkisiz hale getirmeyi öğrenecek. Bizler için karşı tarafın zarar görmemesi çok önemli. Bu kapsamda hizmet içi eğitimler sürüyor. Polis arkadaşlarımız bu eğitimleri göreve başlamadan önce aldılar ama biz şimdi bu bilgileri tazeliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber