Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Haziran 2016 - 09:58 Yorum: 0

Fatsa’da THM Konseri

Alevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen konseri Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli...

Fatsa’da THM Konseri

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Türk halk müziği(THM) konseri verildi.

Alevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen konseri Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli izledi. Konserin açılış konuşmasını gerçekleştiren Fatsa Alevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Birol Tutkan, yaklaşık iki ay önce kurulan ve amatör ruhla çalışmalarına başlayan koronun ilk konserini verdiğini söyledi.

Başkan Tutkan'ın konuşmasının ardından Alevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Türk Halk Müziği Korosu sahneye çıktı. Sevilen eserlerin seslendirildiği konser beğeni topladı. Program sonunda seslendirilen "Barış türküsü" eşliğinde üç barış güvercini uçuruldu.

Programda emeği geçenlere teşekkür belgesi protokol tarafından verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber