Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 19 Temmuz 2019 - 15:58 Yorum: 0

Fatsa’ya 500 kişinin çalışacağı fabrika

Fatsa Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yeni bir fabrika açılacağını belirten Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, yeni fabrikada 500 kişinin...

Fatsa’ya 500 kişinin çalışacağı fabrika

Fatsa Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yeni bir fabrika açılacağını belirten Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, yeni fabrikada 500 kişinin çalışacağını söyledi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasında yatırımcı firma ile anlaşma yaptıklarını belirten Başkan Tayfun Karataş, "Yıl sonunda faaliyete girecek olan ve 500 kişinin istihdam edileceği fabrikanın arazi tahsisi gerçekleştirildi. Son iki aylık süreç içerisinde gerçekleştirdiğimiz tahsislerle yıl sonuna kadar ilave bin 500 kişiye daha istihdam sağlayacağımız olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemiz için çalışmaya, bölgemize kazandırmaya var gücümüzle devam ediyoruz. Yeni yatırımın Fatsamıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Fatsa’ya 500 kişinin çalışacağı fabrika

Fatsa’ya 500 kişinin çalışacağı fabrika

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber