Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Fatsa'ya turizm ofisi açılacak

ORDU (AA) - Fatsa ilçesine turizm ofisi açılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.Kaymakam Mehmet Yapıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turizmle ilgili her alanda çalışmalar...

Fatsa'ya turizm ofisi açılacak

ORDU (AA) - Fatsa ilçesine turizm ofisi açılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Kaymakam Mehmet Yapıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turizmle ilgili her alanda çalışmalar yapacağını söyledi.

Ordu’nun yönünü turizme döndürdüğünü ifade eden Yapıcı, “Ordu son yıllarda yüzünü turizme döndü ve bu anlamda önemli yol kat etti. Yalnız Fatsa ilçemizde turizm anlamında bir çalışma yapılmamış. Sadece Kabakdağı Mahallesi'nde eko turizm yapılıyor. Bunun haricinde belirgin bir çalışmamız maalesef yok" dedi.

Fatsa'ya turizm ofisi açmak için girişimlerde bulunacağını vurgulayan Yapıcı, "Güzel ilçemize bir tane turizm ofisi açmak için çalışma başlattık. Çünkü turizm ofisi bir ilçe için çok önemli. Örnek verecek olursak Haznedaroğlu konağını gezmek istesek kapalı. Tüm bu sorunları çözmek istiyoruz. Bu kapsamda turizmle ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ayrıca geniş bir katılımla turizmcilerle bir araya gelerek istişare toplantısı yapacağız. Bununla ilgili bilgi ilerleyen günlerde basın yoluyla duyurulacaktır” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber